Tökéletes Lóvaglócsizma- 1850 óta

 

 

 

Hagyomány és Fejlődés - Made in Germany

 

1850-ben az első cipészműhelyünket Anton König alapította. Először csak saját cipői készítésére, néhány asszisztensével. Később főként farmereknek és földmunkásoknak készültek munkacipők, azután pedig a fegyveres testület rendelt tőlünk csizmákat, cipőket katonáinak. Egészen 15 évvel ezelőttig cégünk a Német hadsereg hivatalos csizmagyártója volt.

 

Cégünk 1990 óta készít első osztályú lovaglócsizmákat Manfred Königs, igazgató döntésének következményeként. Fia, Achim a csizmagyárban nőtt föl és segédkezett. Itt kereste meg első zsebpénzét, miután befejezte üzleti tanulmányait jelentkezett a Pirmasens-i cipőkészítők iskolájába, melyet sikeresen el is végzett.

 

Hagyományörző manufakturánk Erkelenz város szívében helyezkedik el. 44 nagyszerű német mesterember dolgozik itt, akik keze munkáját lovas körökben nagyra becsülik a világ minden táján.

 

A Königs csizmák előkelőségét a valódi kézimunka mellett, a bőrök minősége és a nagyon komplex, egyedi kidolgozása adja meg. A Königs csizmák ma is kizárólag az Erkelenz-i üzemünkben készül, nagy gondossággal minden igény kielégítésére.